fredag den 1. marts 2019

Beretning fra flugtskydningsudvalget. Per Christiansen


Flugtskydning Generalforsamling den. 23-02-2019
Formandens Beretning.

 • Vi har i året der er gået, haft 2 hold med i Ringkøbings Amts Hold Skydning (RAHS), holdene skød i serie 2 og hold 1 gik desværre ikke videre til finalen, hvorimod hold 2 vandt den indledende, og i finalen gik det helt ad pommern til, hvor de blev nr. 13 ud af 14 i serie 2.
Villy Mølsted blev nummer 18 med 35/40 individuel

 • Til alle som ønsker at komme på et hold til dette års Amts turnering, er det MEGET vigtigt at I kommer ud på banen i marts mdr., da tilmeldingsfristen er inden vi starter første trænings aften i april mdr. (fristen er torsdag den 28. marts), og vi starter i april - Mandag den 1. april.
RAHS er en turnering, hvor man deltager på 4 mands hold. Holdene opdeles efter skytternes gennemsnit, så man skyder mod ligeværdige. Om man rammer 10 eller 20 duer er altså ikke vigtigt, bare man deltager!

 • Vi starter skydningen i år lørdag den 23. marts kl. 13.00 til 15.00. Derefter skydes der hver mandag aften fra april. Hvis mandag er en helligdag, så skydes der tirsdag.

 • Vi har skudt bymatch mod Ruskær, 24-duer og en trap og lagde dem sammen. De 5 bedste resultater fra hver forening udgjorde holdet, og desværre tabte vi. I 2019 bliver det i Gjellerup. Datoen er ikke fastlagt endnu, men det er en onsdag i august. der skulle vi gerne se så mange som muligt på banen, så vi kan hente sejren hjem igen.

 • Til Kredsskydning / Kvalifikation i Skjern i maj, havde vi 2 personer med, Chr. Lund og Conni Elmholt.
Begge kvalificerede sig til årsskydningen i Ørre, den sidste weekend i juli.
Resultaterne ved Finaleskydningen var følgende:
I Superveteran klassen blev Lund nr. 34 ud af 80 skytter med 34/43
Og i Dame rækken blev Conni nr. 11 ud af 42 skytter med 34/43

 • Til Kommune mesterskabet i Timring/Vildbjerg var vi repræsenteret med 2 deltagere, dette var også Lund og Conni. Conni med 33/42 og Lund med 35/42

 • For 3 år har vi haft KSU skydning. Det er for at prøve at promovere nogle flere lokale til at komme og prøve lerdueskydning. Det var en rigtig fin besøgt aften, hvor mange børn og voksne deltog og nogle blev også bidt af det. Vi håber naturligvis, at de kommer her ud en mandag og prøver igen. Vi vil igen i år prøve det og det bliver igen kun til salg af 10-duers bagduer og det kommer til at foregå på bagdue- og trapbanen.

 • I år har vi for 5. år skudt om en vandrepokal, skænket af Povl Vestergård og Kurt Vistisen. Skydningen er en kombi skydning, hvor resultatet fra en 24 duers jagtbane lægges sammen med en omgang trap,
I år blev det igen Per Christiansen med 23/24 og 24/25 der vandt pokalen.
Datoen bliver slået op senere, når vi får turneringsplanen fra RAHS.

 • Den Lokale præmie skydning blev afholdt den 20. og 27. august.
Det blev et par fine aftener med meget fin skydning, og flere meget tætte opgør, men der kan meget nemt være plads til nogle flere skytter.
Resultater:
Mester-rækken, som flugtskydningen selv har sponsoreret: 1= Per Christiansen. 39/40
A-rækken, Lund & Erichsen: 1= Orla Jensen 19/25
B-rækken, Freelance Håndværker : 1= Henrik Jensen 18/29
Lukket Serie 12 bagduer, Hammerum El: 1= Svend Christiansen 12/12
Lukket Serie 10 duer med 3 dublerer, KJ Byggeservice: 1= Jan Christiansen 10/11.
Åben Serie H-V-S, Nyholm El-Service: 1= Carl Søgaard 20/21
Åben Serie 5 dublerer, for A & B, Hammerum Stålbyg: 1= Henrik Jensen 10/10
Åben Serie 6 dublerer, for M, Midtjydsk Sport: 1= Per Christiansen.12/12
Lukket Serie, Trap Pokalen, GJF: = Per Christiansen 24/25
Monte Carlo, John Enevoldsen VVS: = Per Christiansen
Ungdomspokalen for flest skudte duer i sæsonen: = Ruben Rønnow
Fra 2018 blev trap til en lukket serie, dvs. hvis du skyder flere serie den aften, så er det første serie der tæller og ikke nødvendigvis den bedste…

Vi vil gerne sige tak til de skytter som mødte op, samt vores altid trofaste sponsorer.
Det ville være meget dejligt, hvis der mødte lidt flere op til at skyde om vores fine pokaler og præmier.

 • Der har igen i år været 6 udlejninger af banen, og det er dejligt, så længe vi kan finde folk til at hjælpe lidt til.

 • I året som er gået, har vi haft et pænt driftsoverskud (ca. kr. 8500,-), og det finder vi meget fint. Og vi har en kassebeholdning som er stor nok til, at vi kan fylde op med patroner og lerduer. Det skyldes, at vi i år igen har haft meget fine sponsorindtægter, samt at vi næsten ingen vedligeholdelse har haft. Vi har i 2018 indkøbt 3 gevær mere, så vi har fem lånegevær til udlejning samt træning.

 • I år vil vi igen holde lukket i en uge af sommerferien, det vil der komme nærmere om senere, når sommerferien nærmer sig. Det er selvfølgelig helt afhængig af om vi kan få personale på banen til at hjælpe. Det er hyggeligt og der kommer faktisk mange udefrakommende skytter. Kig på vores hjemmeside under kalender eller følg med på Facebook. Det bliver løbende opdateret.

 • Vi vil igen i år sige mange tak til de mennesker, der med deres hjælp er med til at området er så pænt holdt. Vi har fået meget ros af alle som kommer på banen.

 • Tak til Villy Mølsted for frivilligt, at revidere vores regnskab.
 • Til slut vil jeg gerne sige TAK til alle i bestyrelsen, som har trukket det store læs, og TAK til alle de personer der har hjulpet os, når vi har haft brug for lidt ekstra hjælp.

 • Og kom nu op af sofaen, og kom ud og skyd efter nogle lerduer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar