søndag den 25. februar 2018

Beretning fra Flugtskydningsudvalget 20189 02-24

Gjellerup Flugtskydning Generalforsamling den. 24-02-2018
Formandens Beretning.
 • Vores formand Villiam er forhindret i at komme i dag, så jeg har taget tjansen for beretningen i flugtskydningsudvalget. Selvom han ikke er her, så vil vi gerne takke for hans virke som formand og hans arbejde i udvalget.

 • Vi har i året der er gået haft 2 hold med i Ringkøbings amts hold turnering (RAHS), holdene skød i serie 2 og 3
Begge hold gik videre til finalen i Ørre/Sinding og da blev GJF godt repræsenteret. Hold 2 blev nr. 2 og Svend blev nr. 3 individuelt i serie 3.
Hold 1 blev nr. 3 også selv om de havde en reserve med.

 • Til alle som ønsker at komme på et hold til dette års Amts turnering, er det MEGET vigtigt at I kommer ud på banen i marts mdr., da tilmeldingsfristen er inden vi starter første trænings aften i april mdr. (fristen er torsdag den 29. marts), og vi starter i april - TIRSDAG den 3. april.
RAHS er en turnering, hvor man deltager på 4 mands hold. Holderne opdeles efter skytternes gennemsnit, så man skyder mod ligeværdige. Om man rammer 10 eller 20 duer er altså ikke vigtigt, bare man deltager !

 • Vi starter skydningen i år lørdag den 17. marts og skyder også lørdag den 24. marts. Lørdag den 31. marts holder vi påskeferie. Derefter skydes der hver mandag aften fra april. Hvis mandag er en helligdag, så skydes der tirsdag.

 • Vi har skudt bymatch mod Ruskær, men i 2017 lavede vi lidt om på det, så vi skød en kombi skydning. Dvs en 24-duer og en trap og lagde dem sammen. De 5 bedste resultater for hvert hold udgjorde holdet, og desværre tabte vi med 8 duer. I 2018 bliver det i Ruskær onsdag den 8. august.

 • Til Kredsskydning / Kvalifikation i Timring/Vildbjerg søndag den 27. maj, havde vi 2 personer med, Chr. Lund og Conni Elmholt.
Begge kvalificerede sig til årsskydningen i Ørre, den sidste weekend i juli.
Resultaterne ved Finaleskydningen var følgende:
I Veteran klassen blev Lund nr. 90 ud af 134 skytter med 32/42
Og i Dame rækken blev Conni nr. 18 ud af 51 skytter med 34/41

 • Til Kommune mesterskabet i AHG lørdag den 6. maj, var vi repræsenteret med 2 deltagere, dette var også Lund og Conni.
Vi kender desværre ikke resultatet, da de har været umulige at få fra AHG. Der er blevet skrevet flere gange, men uden resultat.

 • For andet år har vi haft KSU skydning. Det er for at prøve at promovere nogle flere lokale til at komme og prøve lerdueskydning. Det var en rigtig fin besøgt aften, hvor mange børn og voksne deltog og nogle blev også bidt af det. Vi håber naturligvis, at de kommer her ud en mandag og prøver igen. Vi vil igen i år prøve det og det bliver så kun til salg af 10-duers bagduer og det kommer til at foregå på bagdue- og trapbanen.

 • I år har vi for 4. år skudt om en vandrepokal, skænket af Povl Vestergård og Kurt Vistisen. Skydningen er en kombi skydning, hvor resultatet fra en 24 duers jagtbane lægges sammen med en omgang trap,
I år blev det igen Per Christiansen der vandt pokalen.
Datoen bliver slået op senere, når vi får turneringsplanen fra RAHS.

 • Den Lokale præmie skydning blev afholdt den 21. og 28. august.
Det blev et par fine aftener med meget fin skydning, og flere meget tætte opgør, men der kan meget nemt være plads til nogle flere skytter.
Resultater:
Mester-rækken, som flugtskydningen selv har sponsoreret: 1= Per Christiansen.
A-rækken, Lund & Erichsen: 1= Kurt Vistisen.
B-rækken, Freelance Håndværker : 1= Ruben Rønnow.
Lukket Serie 12 bagduer, Hammerum El: 1= Per Christiansen.
Lukket Serie 10 duer med 3 dublerer, KJ Byggeservice: 1= Niels Bjarne Jensen.
Åben Serie H-V-S, Nyholm El-Service: 1= Per Christiansen.
Åben Serie 5 dublerer, for A & B, Hammerum Stålbyg: 1= Ruben Rønnow.
Åben Serie 6 dublerer, for M, Midtjydsk Sport: 1= Per Christiansen.
Åben Serie, Trap Pokalen, GJF: = Henning Dyrberg.
Monte Carlo, John Enevoldsen VVS: = Villiam Jørgensen.
Ungdomspokalen for flest skudte duer i sæsonen: = Ruben Rønnow
I 2018 bliver trap til en lukket serie, dvs. hvis du skyder flere serie den aften, så er det første serie der tæller og ikke nødvendigvis den bedste…

Vi vil gerne sige tak til de skytter som mødte op, samt vores altid trofaste sponsorer.
Det ville være meget dejligt, hvis der mødte lidt flere op til at skyde om vores fine pokaler og præmier.

 • Der har igen i år været en 4 udlejninger af banen, og det er dejligt, så længe vi kan finde folk til at hjælpe lidt til.

 • I året som er gået, har vi haft et pænt driftsoverskud (ca. kr. 13.000,-), og det finder vi meget fint. Og vi har en kassebeholdning som er stor nok til, at vi kan fylde op med patroner og lerduer. Det skyldes, at vi i år igen har haft meget fine sponsor indtægter, samt at vi næsten ingen vedligeholdelse har haft.

 • I år vil vi igen holde lukket i en uge af sommerferien, det vil der komme nærmere om senere, når sommerferien nærmer sig. Det er selvfølgelig helt afhængig af om vi kan få personale på banen til at hjælpe. Det er hyggeligt og der kommer faktisk mange udefrakommende skytter. Kig på vores hjemmeside under kalender eller følg med på facebook. De bliver løbende opdateret.

 • Vi har i året der er gået haft besøg af Herning Kommune, og de er meget tilfredse med den måde vi holder området på. Så det kan vi være meget stolte af.

 • Vi vil igen i år sige mange tak til de mennesker, der med deres hjælp er med til at området er så pænt holdt. Vi har fået meget ros af alle som kommer på banen.

 • Tak til Jørgen Nissen for kontakten til vores sponsor. Og tak til Villy Mølsted for frivilligt, at revidere vores regnskab.
 • Til slut vil jeg gerne sige TAK til alle i bestyrelsen, som har trukket det store læs, og TAK til alle de personer der har hjulpet os, når vi har haft brug for lidt ekstra hjælp..

 • Og kom nu op af sofaen, og kom ud og skyd efter nogle lerduer..


Per Christiansen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar